Tuesday, January 27, 2015

Pemenang "#1 GIVEAWAY FROM LANGKAWI BY MISS YANA"


Cepatnyer kan umum pemenang..haha.. Poyo sgt, tp lambat sikit la post hadiah sebab aku Blom bli lagi, almaklumlah..baru nak pergi minggu ni.. Haa.. Sapelah blogger yang bertuah sangat dapat hadiah dari langkawi ni... Drummm roll pliiss! Hehe


                                











                 


     
        

         











TAHNIAH PADA PARA PEMENANG!! 

yang xdpt tuh jangan kuciwa okeh, korang menang jugak dihati aku..ahaks..
poyo sangat :p jgn risau, nanti cek aku nyer bloglist..
ade tak blog korang..klo xde inform la..huhu
*Fully update bloglist 20/2*
okaaylah..

Para pemenang, sila contact daku di hangout google+
*update* nak emailkan pon boleh..tp bgtaw la yer sbb jrg bkak email..huhu --> rossyana90@gmail.com

berikan detail sblm 5/2
*Lambat claim, no btuah akn diundi semula.. Haaa, aiyok*
nama, alamat, no tel dan no bertuah GA anda ^^

SUKA TAK MENANG TUH?







20 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang.
    Alhamdulillah aku macam nampak url aku. Hehe. Tak tau guna hangout. Kalo anto kat whatsapp boleh tak? Hehe. Lama x kaco ko :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..aku pon cm nampak url blog ko..haha.. Wasap jelah, mcm xbese plak..hehe..

      Delete
    2. uihhh... mmg mcm nampak pun url si Budak ni. mmg murah rezeki betoi dia ni. selalu je dpt hadiah.. tahniah! :-)

      Delete
  2. Yana line slow lah T_T Nad bagi details katsini jelah ye hehe. Menang baju tu

    Nadratul Syazwana
    Lot 1079, Jalan Berjaya, Batu 8, Sijangkang, 42500, Telok Panglima Garang, Selangor
    011-11908090

    Hehe thank you! <33

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok2.. Nt yana wassap nak taw saiz bju.. ^^

      Delete
  3. done contact at hangout..kan kalo bagi email address lagi mudah..huhu

    ReplyDelete
  4. Ok..thx, haha..jrg bkak email sbnrnye.. Ok tkpe, nt sy update emailnyer..huhu

    ReplyDelete
  5. xde rezeki nak dpt fridge magnet. huuu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alo sian dye..klo ade yg xclaim hdiah, yana bg kt liyana ok utk pengomen tbyk kt sini..hehe

      Delete
  6. yeayyy...Alhamdulillah...rezeki K.Sal terpilih...(kisahpondokkecil.com)

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  8. http://amirahsafiee11.blogspot.com/2015/01/1-giveaway-from-langkawi-by-miss-yana.html

    ReplyDelete
  9. sorryy lama tak singgah sini. tak sangka menang pulak. hehe. thank you na inform. sat nak send details. ^_^

    ReplyDelete
  10. ya Allah, alhamdulillah. xcaye boleh menang. first time menang GA. hehe. terima kasih kak yana. terima kasih semua. ;)

    ReplyDelete
  11. Wah tak sangka nama zumal pun ada yer... Nanti zumal beri detailnya yer. Thanks Yana ^-^

    ReplyDelete
  12. Yunk..akak dah bagi detail kat komen google yunk.
    Takpe akak bagi detail kat sini jer

    Nama : Norihan Bt Yusuf
    Alamat : Jabatan Siasatan Jenayah, IPD Kota Bharu, Jalan Padang Tembak, 16100 Pengkalan Chepa, Kelantan
    No phone : 017 2788126
    Url link : http://mama3farhanah.blogspot.com
    Hadiah dimenangi : fridge magnet

    ReplyDelete