Thursday, January 29, 2015

Tak Sabar nak bercuti ke..


Yeahh..esok adelah hari yg ditunggu-tunggu, trase lambat benau hari yg ditunggu ni nk sampai.. 1st time bercuti nan kawan2 kt tmpat jauh, jauh tu xde la jauh sgt, tp jauh la dr KL..huhu..


Tiket flight ke langkawi da tempah tahun lps lagi.. so memang dpt murah gak la rm30+6 sekali nan seat.. Murah kan, tapi xde insuran la, tawakal jela.. huhu.. Air asia tgh bt promosi skunk ni, murah jgak la tiket dr rm19, klo kne nan trkh kite nk p tuh leh la dpt murah.. Trnmpk plak hrga nk p krabi rm49, slalu nmpk rm79, xsbr plak nk book..

Oklah, nk mengemas brg.. xtaw la nk bwk backpack ke beg tarik, wah.. jakun sgt coz 1st time nk naik kapal terbang, trse cam nk elegent2 skit ke KLIA tuh.. Hehe.. Doakan perjalan sy dan kwn2 ke langkawi dan hatyai di permudahkan..

Dah lama xdpt CPUV, hmmm.. Tp biase bile dpt CPUV aku akan promote link kan.. Tp hari ni aku nk promote link.. Terima kasih pd semua Blogger yg singgah ke blog aku.. Jom trjah!



7 comments:

  1. selamat bercuti ^^ nanti cita eh trip ke hatyai... mcm ada plan nk g hatyai gak nnt :)

    ReplyDelete
  2. Happy holiday yana best nya dpt jln2

    ReplyDelete
  3. Selamat bercuti yer... selamat pegi dan balik.... salam singgah

    ReplyDelete
  4. Wah, Yana pergi Hatyai gak yer ^-^

    ReplyDelete
  5. Tu la air asia buat promo. Ada duit jalan jaaa. Huhu

    ReplyDelete