Sunday, May 29, 2011

review folower 222~ainayazid





tak sangka sungguh yana da blogging 2 bulan 2 minggu 2 hari dan capai folower 222! sumenyer 2! cantik kan nombor tu.. i like! sebabnyer yana pon lahir bulan 2! h0h0..









sbnrye mmg niat nk review folower 222 wloupon blog ainayazid neh dah capai folower 500+.. segan rasenyer nak buat, tp kte kne r troskan ape yg da terniat tu kaann..yana xpndai nk review neh, tp yana cube k.. 


ok, ape yg yana dapat/tengok dr blog ainayazid neh, byk gak lar entry2 dye yg bez n menarik hati yana..



nak ikutkan memg yana suker bace novel, tp xmampu nk bli juz pnjm kwn2 jer..huhu.. tp bhsrat nk bli novel neh 1 hari nanti~~ *kira lar dr skrg..hehe* tapi citer neh dah diadaptasi,  tawkan..

*suker sangat ngn Aaron!*



yana memg stuju lar dengan statement aina neh..

'Kita kene terima takdir. Percaya ape yang telah tertulis. Mungkin itu yang terbaik. Kalau kita sayangkan orang tu..just leave it. Bia kan dia bahagia dengan pilihan dia. Doakan dia. Bukan nya kau guna-guna *blackmagic*'



entry neh aina nasihatkan pada kawannyer n mereka yg bercinta jarak jauh.. smemang nyer banyak dugaan klo da bcinta jarak jauh..kiter shrusnye saling pcye n jangan khianati antre 1 sme lain * ewah cm pandai plak yana dlm pncitaan, kekasih pon tarak...haha*

yana tertarik pada stetement neh~~

 "kerjaya x pernah ucapkan selamat tinggal kepada saya, tetapi lelaki boleh ucapkan selamat tinggal pada saya...anytime"

biler dipikirkan balik.. mmg btol kan aina!


ok lar..sbnrnye byk entry yang bez2 kt blog ainayazid tapi disebabkan yana da ngantuk n yana xsangka akan dapat folower 222 pagi neh, so yana wat review scre mendadak~~ hope ok jer n cara yana neh btul :)                   

8 comments:

  1. YON ROOT?
    MATT NOW GOT PROBLEMS?
    SUBMARINES- LOG BOOKS- BILL CLINTON SPEAKS!
    IRONICUS MAXIMUS...MOVIE....KANSAS KINGS.

    ReplyDelete
  2. Congratz for the achievement . And number2 tu memang cunn ! Sekarang naik 225 dah . Baru 2 bulan . THUMBS UP !

    ReplyDelete
  3. Thanks dear...aina hargai sangat. =) keep it up.!

    ReplyDelete
  4. 222 plet kete ayah mertua kakak..agak² ada can tak blog akak kena review hehe?

    ReplyDelete
  5. COLORADO U AND THE NETHERLANDS WITH DOT?
    ADA ALREADY GAVE THE LOGS!

    ReplyDelete
  6. aina yazid : my pleasure n keep in touch! =.=

    ReplyDelete
  7. cik betty : haha..yke? insyaAllah dlm mpi yana review blog akak..hehe

    ReplyDelete