Tuesday, February 24, 2015

1st GiveAway WanitaBesiBerbicara





Emma buat GA ni sempena birthday dia..
So aku pon nak amek kesempatan join GA ni sempena birthday aku jgak 24/2..heee..

Kepada emma, selamat hari lahir yg ke 24 yg bakal menjelma.. Semoga berjaya dlm apa jua yg emma lakukan samada untuk dunia atau untuk akhirat.. Teruskan berusaha walaupon acap kali gagal kerana setiap kegagalan mengajar kita untuk terus melangkah ke arah kejayaan.. Senyum selalu ^^


Nah..kek, tp yana tiup dlu..hehe

15 comments:

  1. Assalam , tQ support n join dear :)

    semoga berjaya :)

    cek url kat blog kite ye

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday tuan blog yang comel..
    Moga Allah mudahkan segala urusan di dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  3. goodluck, btw, kek tu nmpak nyam nyam,,haha

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. slamat berjaya. nnti InsyaAllah sy join jugak, but bookmark dlu :P

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

    INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

    Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

    ReplyDelete
  7. Singgah dari GA yang sama. Good Luck ye
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html?

    ReplyDelete