Saturday, December 20, 2014

Cara Tengok Video Blogbuster


Firstly nak ucap mekasih kat blogger2 yang da tengok video blogbuster aku ni.. Tapi ade jugak yang tak tahu macam mana nak tengok.. Aku pon baru semalam tahu macam mana nak tengok..
Paksa kawan aku buka..haha

Ok, ce tengok bawah header aku de gambar maybank kan...

*video dapat dilihat hanya untuk PC sahaja*


Perasan tak kat hujong tuh de perkataan  "replay video" kat situ la korang kena tekan n replay video banyak2 kali...hehe



Pastuh dia keluar la cam yg atas tuh..Ok, da tekan replay?? Mekasih yer.. ^^

Entry sebelum ni --->  video blogbuster approved

18 comments:

  1. terim akasih datang ke blog Etuza ya...dah follow ke dengan blog Etuza ni dek...

    ReplyDelete
  2. salam yana, saya pun yana juga =)
    rajin participated video blockbuster ye, all the best
    anyway BW n done follow sini #719

    ReplyDelete
  3. baru tengok. hehe. good luck! ^^

    ReplyDelete
  4. untungnya dapat blogbuster campaign, masyukk la lepas ni =)

    ReplyDelete
  5. Wooowww...cool sis. Semuga berjaya dan suksess...

    ReplyDelete
  6. Wah bestnyer dapat buat kempen nie... Zumal tak sempat laa...

    ReplyDelete
  7. bila dah approved tu, tunggu je la mencurah2 masuk earning nanti..ade yg dapat sampai ribu..huhu

    ReplyDelete
  8. kenapa cik belbel tekan reply video banyak kali tak keluar :(( nak tengookkkk !

    ReplyDelete
  9. Hahahha dah tengok banyak kali dah kak Yana. Boleh senaraikan dah apa benda je yang dibaling baling tu T_T Kihkihkih

    ReplyDelete
  10. tahniah juga ya, nanti share berapa income terkumpul ;)

    ReplyDelete
  11. wwooww.. oh yeah dah tekan replay untuk yana... hikhik. sama-sama. hoho

    ReplyDelete
  12. wahhhh untng dapat buat vdeo ni.... ekin tak berkesempatan nak buat...

    ReplyDelete
  13. wah tahniah awak ! nanti bolehlah blanja makan hehehe

    ReplyDelete
  14. wahh you soo pretty n cool :)
    Gudluck~

    ReplyDelete
  15. hehe kita selalu tekan replay banyak2 ^^

    ReplyDelete