Friday, November 21, 2014

Apa pendapat anda?

Pernah dengar tak pasal sim kad speakout? 



Sebenarnya aku agak berminat nk beli sebab kawan-kawan aku ramai nak beli.. Tapi takut la plak, takot line xde ke.. Sim speakout gune line ape jer? Digi? Celcom? Maxis? 

Kat 7e ade jual simkad ni..murah plak tuh, rm8 xsilap aku.. Tp dia x tolg daftarkan la.. Kat kwn aku plak dia jual rm10 dan dye daftarkan.. Pastu bg skli rm30 tuk reload.. Hmmm.. Kwn aku pernah beli kat 7e tapi xboleh guna sebab dye xlepas daftarkan sim tuh..

Ni adalah sebab nape aku nk beli..


- Harga langganan internet: RM28 sebulan

- Internet Data Kuota: 30GB sebulan/1GB auto renew tiap2 hari

* Ini bermaksud, kuota MAKSIMUM yang anda boleh guna dalam masa 24 jam adalah 1GB. Lepas 12.00a.m, data reload balik jadi 1GB. Jika lebih 1GB dalam masa sehari, speed akan kurang ke 64kbps.


Dengar desas desus kata sim ni xde coverage.. Ah sudah.. Betul ke? De sape2 pernah guna? Leh bagi pndpt x? 

13 comments:

  1. Menarik tapi coverage dia dah meluas ke.

    ReplyDelete
  2. First time dengar pasal sim speakout nie . Macamm best !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sme la kite..tp xtaw la best ke idak..

      Delete
  3. xpena dnga simkad ni.. tp macam best pulak. huu
    kt uma ni pon line wifi mcm siput sedut.. haihh nasebla siput sedut sdap.kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..nsib sput sedut klo siput ba**.. Hehe :p

      Delete
    2. tulaaa pasai.. nseb siput sedut. kekeke
      nt da keje leh try simkad ni la :)

      Delete
  4. ko try dulu kang baru review. haha. boleh ke camtu? kena google la kot ada orang kata elok ke x. xpon p laman web dorang

    ReplyDelete
  5. Baru lg ni kn, gna line digi....tp data internet dia mmg t'baikla mne nk dpt 30gb/rm28 je.....;-)

    ReplyDelete
  6. tak pernah taw lagi pasal sim card ni ,

    ReplyDelete
  7. 30G? dahsyat tu... masa zumal keje 7e tak pernah jumpa pun sim nie ^-^

    ReplyDelete
  8. bior betoi 30gb sebulan?? fuoooo..

    ReplyDelete