Friday, July 7, 2017

ADAM MUQRI

Lahirnya seorang anak lelaki ke muka bumi  dgn berat 3.2kg,
lewat 29 Jun 2017 bersamaan 5 syawal dan dinamakan Adam Muqri..

Lewat sebab lebih seminggu due date, itupun kena paksa bersalin..
nak bagi mummy dia makan ketupat dulu la tu..
tak dapat bersalin normal, tapi ceaser sebab baby da lemas..
sakit mase contraction hanya Allah yang tahu..huhu


tahniah diucapkan untuk sahabat karib saya #BFFE
akhirnya saya ada anak angkat :)
hehe..ingat saya yg beranak keee..




Comel sgt!! takut nak pegang dia sbb kecik naw n da lama tak pegang baby.. 
da sminggu  Adam Muqri lahir, rindunyer nak tengok and bau dia..
Mummy Yana kat Penang tgh intern, tunggu mummy blk yer..

Entri ni khas untuk my adopt son Adam Muqri.
semoga menjadi anak yang soleh.


Pssstt..first entry utk tahun ni sebab busy dengan study.. 
last year student mmg busy dengan project bagai..
tu yang stress sgt, stress sgt smpai jerawat beranak pinak kat muka.. huhu
skrang ni tgh internship.. akan kembali aktif lps abes intern
 hope sume ok and boleh graduate taon ni :)
wish me luck..
thank you!
annyeong 안녕


No comments:

Post a Comment