Tuesday, July 28, 2015

Ant Man

Reaksi aku bile dgr tjuk cite neh mmg kurang menarik perhatian, aku pikir..kompom laki ni kena gigit semut pastu jd ant man.. Mcm spiderman tuh kan..huhu.. Pastu mintak la kwn aku ni cite kan.. So dorang ckp cite best jgak la.. dorg cite la sinopsis skit psl cite neh..


Hampeh betul sinopsis dia..hmmm.. Aku pon pg la tgok cite ant man semalam.. Yup, mmg best! Nak bagi 4 1/2 bintang dari 5 bintang!

7 comments:

  1. kahkahkah nasib baik berjaya tgk jgk dan tak terpengaruh dgn sinopsis itu...br tgk mggu lps cite dia..

    ReplyDelete
  2. best ke citer ni Yana... igt nak tgk gak... tapi takut tak besttttttttttt je.

    Sign: Abi was here,
    Lawati e-komuniti bola sepak
    http://mysoccercommunity.com

    ReplyDelete
  3. Izin berkunjung dan nyimak langsung artikelnya gan??

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete