Tuesday, November 25, 2014

Selesai sudah Shooting!


Shooting? shooting ape? Shooting pasal asgment video hubungan etnik sebenarnya! Tu yang bz bebenor minggu ni xdapat nk blogwalking sgt.. Huhu

Tajuk vdeo simple punyer dan paling orang ramai kompom suka bab ni! Makan! suka tak makan? tgok, bdn da kmbang dek krna suka makan.. huhu.. ngat nk buat sketsa, tp dorang xnak.. tpksa akur..  




buat keje last minit..tido pon xdpt! edit video punyer pasal, da lar xreti edit.. xmenarik lgsung video tuh! tkut krik krik krik jer orang tengok!   nak bagi korang tengok ker x ek? xyahla.. xbest pon! makan lagi best kan2!  




10 comments:

  1. wah.. mesti menarik video nya.. makan n makan.. sedap2.. wuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan mmg sedap, tp videonyer xde la mnarik sgt..huhu

      Delete
  2. Hehe. Takpe janji keje setel dan ada pengalaman edit video. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tula..aku nak try bt video blogbuster nuffnang tuh plak.. :p

      Delete
  3. huhu.. kena buat video gak dulu masa ambik hubungan etnik. sekrg assignment asyik nak kena buat videoooo je.

    ReplyDelete