Sunday, November 9, 2014

Eco WALK for LIFE


Hari ni lambat skit nk bw sebab aku dok berjalan-jalan sekitar Bandar Hilir tadi sejauh 5km.. Bloger2 melaka ade tak join Eco Walk pg tadi?

Sebenarnya Eco Walk ni untuk membantu kanak-kanak yang menghidap leukaemia.. So setiap check point ade cabaran dye.. Tp xde la sukar sangat.. Yg pasti ade juga board sign and thumb print for support the leukaemia children..

Sampai dah la lambat..orang dah start, kita baru nk tkedek-kedek amek bju, minum sume.. Tapi yang penting, bergambar dlu sebelum brjalan.. Hehe..










*terjumpa spiderman bwak anak dia jalan2..hehe*


*da hbis semua checkpoint*


*liza hanim in da house*


*untunglah bdk ni dpt tv lcd 48inc - lucky draw*

Pastu ade hadiah microsoft tablet pro x3
Handset xiaomi x3
Sume aku xdapat..dpt bwk blk bju jer..huhu




17 comments:

  1. Bestnyer kalau dapat join Eco walk tu... Hadiah tak penting tapi pengalaman yang best ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadiah penting, bukan seng nk dpt..kih2

      Delete
  2. happening :)
    best hujung minggu ko yana XD

    ReplyDelete
  3. Tahniah...berjaya dalam aktiviti ini.

    ReplyDelete
  4. Wahhh sonoknye yana... best kalau dpt join event2 cmni.... mmg suke sgt...

    ReplyDelete
  5. Salam blogwalking here :)

    you orang melaka ke? hi from org melaka hehehe

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh dikatakan org melaka la sebab de kampung kt melaka.. Sy study je kt melaka ni..

      Delete
  6. wohoho, bestnya join walk sambil wefie groufie dan selfie
    Melaka banyak tempat best untuk photo walk

    http://www.penaberkala.com/2014/09/tempat-tempat-menarik-di-melaka.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..betul tuh.. Sampai da xtaw nk bgmbr kat mne lg.. Huhu

      Delete
  7. wohoho, syoknye join walk sambil wefie groufie dan selfie
    Melaka banyak tempat menarik untuk photo walk

    http://www.penaberkala.com/2014/09/tempat-tempat-menarik-di-melaka.html

    ReplyDelete
  8. wah syoknyaaaa..
    da lama xpi banda hilir.. huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti jalan2 la kt sini..adik kt melaka kan..hehe

      Delete