Friday, November 28, 2014

Big Hero 6

Korang da tengok belum wayang big hero 6 ni?? Rugi oo0 xtengok! Best sangat2!! Nora bagi 5 bintang! Ahakz!






Jalan cerita dia memang kalo tengok takde rase boring langsung! tapi ade gak part sedih, tkeluar gak la air mata aku.. Hukhuk.. Dorang ingatkan yg nak beli microbot tu yg jahat, rupenyer tak! Orang lain okeh! Nak lebih menarik? Pergila tengok! Hehe

Semalam aku expect xramai sebab pergi waktu bekerja, bli pon pkai student card.. sekali.. Kiri, kanan, depan, belakang penuh seat! Budak2 plak tuh..okeh, skunk da cuti sekolah! Baru ingat...





Pas tengok wayang, balun pisang goreng coklat cheese.. Camni haa!  


17 comments:

  1. Baru rehat tadi kawan cakap cerita ni best!. Kena tengok ni :D

    ReplyDelete
  2. tak tgk lagi cite tu and yes,pisang goreng cheese my favorite...waa sedap nya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. G tgok cpt2, yup..psg tuh mmg trbaekk..

      Delete
  3. Yana kata best memang kena cari la ni :)
    Tunggu kakak ipar donlod. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Klo xsbr tgu, g tgok kt wyg..hehe

      Delete
  4. best eh ? tunggu download la. nak pi wayang xmampu lagik. hahah XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alolo..awat xmpu naaa, g ari rabu murah skit..hehe

      Delete
  5. nak pi tengok online la nanti bila dah keluar. hehe

    sedapnya pisang cheese tuuuu. ^^

    ReplyDelete
  6. nak kena donload nih satgi hehehe.. wow pisang goreng cheese aummm nyum3 ! :D

    ReplyDelete
  7. Belum ada kesempatan nak tgk Big Hero 6 ni...
    Tak dapat nak curi masa...hehehe
    Harap2 bila ada kesempatan nanti cerita tu tak habis lagi...hehehe

    Salam singgah :)

    ReplyDelete
  8. amboii sedap aihh grg pisang cheese tu . hehe

    ReplyDelete
  9. Belum tgk huwaaaaa.... nak tgk nk tgk...
    kene tgu dvd la jawabnye

    ReplyDelete
  10. hoho.. dah lama dah cerita ni rupanya. skema rupanya si liyana ni byk benda x tau. haiyh. nanti la download, tgk.. btw, sedap x pisang cheese tu? berapa rating boleh bagi 1-10? nak try, tp kawan kata x sedap.

    ReplyDelete