Tuesday, November 4, 2014

6th CPUV nuffnang


Tak perasan pon CPUV ke-6 menjengah masuk semalam! Alhamdulillah.. thx Nuffnang and thx jgak pada viewer2 yg sudi menjengah masuk kat sini.. tanpa korang, kompom aku xdpt merasa CPUV's ni.. :)


*Xsempat nk bt review psl cpuv ni sebab aku pon lom jmpe lg iklannyer*


Ni antara blogger yg singgah blog aku, sjak akhir2 ni aku kurang nk blogwalking disebabkan minggu test..  Wish me luck :)

1. http://safirulamar.com *aku g terjah, tp xde pon link ni*
4. http://opzzpinky.my *yg ni pon xde*

10 comments: