Tuesday, October 21, 2014

suka suki

Terdapat sebuah perbualan ibu bersama anaknya mengenai pembelajaran..

Mama :   kenapa result kamu jatuh ni??
Anak   :   tarikan graviti mama

Mendengar jwpan dr anaknya, lalu ibunya sepantas kilat menghayun tgnnya mengalahkan siput yg sedang berlari

Anak   :    kenapa mama tampar adik?!
Mama :    tarikan magnet anakku!
Anak   :    nampaknya sel sel otak mama telah berhubung!

Setelah berbual, ibu dan anak sama2 minum susu utk perkembangan sel2 otak mereka! Heh aptb..



17 comments:

  1. Replies
    1. Kan...akibat minum susu tnpa klulusan jakim..

      Delete
  2. Replies
    1. member bg..tokok tambah skit ja..huhu

      Delete
  3. ahahahaha...its so funny...bila tgk gambar kucing tu pun nk tergelak ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kaaann..elok2 xgelak, tgok gmbr kucing tuh trus gelak.. :p

      Delete
  4. hihi, memang terbaik jawapan yang mak dan anak beri.
    memang dua2 sel2 otak berhubung dengan pantas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaann..xsangka plak..leh beli susu tu coz da ade testimoni..hehe

      Delete
  5. hahahahaha teringat pulak iklan tv3 tuu.. sweet sgtttt :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup iklan tuh yg ank asik tanye knpe.. klo ank aku lmo dah aku jwb yg lain dr lain..hehe

      Delete
  6. Kihkihkih...berkesan betul susu tu. Terbaikk

    ReplyDelete
  7. Ade trbace kt fesbuk.jugak.ni.. 1st time bace mmg lawak btl... hahahaah cel2 dah berhubung jadi gitu la tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg amik dr fesbuk juz ubh skit je.. huhu

      Delete
  8. AHAHA, dulu status ni popular dekat fesbuk. lols. XD

    ReplyDelete
  9. Em betul tu, nampaknya sel2 otak dah berhubung ;)

    ReplyDelete
  10. hahahaha... baca conversation anak dgn mak tu, boleh tahan gelak lagi. tgk2 je gambar kucing tu, terus tergelak. tak boleh nak tahan dah. sakit perut.

    ReplyDelete