Monday, October 13, 2014

Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain

da lama juga aku tak join segmen kan..
so.. arini aku nak join segmen by Anne Nurain ni..
thx budak sbb tag..



Cara-cara nak join adalah seperti berikut :

1. Follow blog penganjur iaitu Anne Nurain.. *ok, da mmg follow*..
2. Buat satu entry simple bertajuk "Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain".
3. Tepek banner ni sekali sambil backlink ke entry Anne..
4. Tag 3 orang blogger. Pastikan mereka tahu ye?
5. Tinggalkan URL entry korang kat ruangan komen entry ni..
6. Buat satu bloglist baru yang mengandungi blog penganjur & peserta segmen.


Mangsa2 yang kena Tag!
1. Aimi
2.  Ariena
3. Iqlima




14 comments:

  1. thanks sudi join segmen sy.. :)
    jangan lupa buat bloglist khas untuk segmen ni ye? mudah nak blogwalking nanti.. ^___^

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yg sama

    http://zianaeunos.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete
  3. Thank you tagging. Tapi saya buat as business blog, sorry. ;(

    ReplyDelete
  4. awk punye feed x keluar. cuba check balik eh?

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html

    ReplyDelete
  6. orait..nanti kita bw same2 k.. hihi

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete
  8. waah. kena tag laa. haha. terima kasih :)

    ReplyDelete