Wednesday, October 22, 2014

Penat Giler!

aduh..aku xlarat sangat nak blogwalking harini sebab baru balik dari hiking gunung ..... ! tapi just nak ucapkan terima kasih yg sudi singgah blog aku yang suram ni.. huhu buka jer blog tkejut sangat dari komen sis JM kita ni.. berderet ko! aku pon da lme xsinggah ke blog sis JM ni.. jgn riso, esok sy singgah yer.. hehe.. pasal bloglist tu sebenarnye segmen bloglist dari Anne.. klo sndri, blog sis JM mesti ade!



kepada blogger2.. terima kasih yer sudi singgah! xdpat nak blogwalking tmpt korg arini.. trafik rndah pon xpela.. huhu coz letih sangat! tapi ni jelah aku mampu buat :)


1. www.schanazri.com
2. chipmunkandbarney.blogspot.com
3. rainfallasleep.blogspot.com
4. loveneddy.blogspot.com
5. mrpolie.blogspot.com
6. khudri2337.blogspot.com
7. arjunapopkorn.blogspot.com
8. zafarah.blogspot.com
9. fatihazainal.blogspot.com
10. cikgufarha.blogspot.com
11. hidayuayumie.blogspot.com
12. blogcikbelbel.blogspot.com
13. lifeisgreatwithme.blogspot.com
14. zianaeunos.blogspot.com
15. aqila-qila.blogspot.com

hope blogger lain dapat singgah dan naikan trafik blog korang.. nak taw gunung apa yg aku daki? tunggu esok naa! :)  *pengsan*

13 comments:

  1. bestnya naik gunung.. mesti syok.. teringin nak naek gunung jugek.. heee
    #wah tersenarai ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best! nt joinla klo nk.. ni pon ikut mber, yg len xknl pon..huhu

      Delete
  2. Seronoknya panjat gunung. Saya dah lama dah tinggalkan xtvt tu. Sesekali teringin jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..sy tgok byk gak fmili pnjt bwk ank2..

      Delete
  3. Aikkkk name kite pon trsenarai laaa...
    Heheheh xpe2... kene byk rehat... syoknye dpt mndaki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..rjin bw sini, trsenarai la.. orite, thx.. :)

      Delete
  4. aku baca dari depan so aku dah tau gunung apa. haha. aku mcm nampak link aku atas tu. mekaseh singgah :)
    aku pun mcm dah semput nak kejar trafik. haha.

    ReplyDelete
  5. -______________________- wahh kita tak de, hehehe. tunglaa panjat gunung, haha.

    ReplyDelete
  6. bestnya p hiking :( lama tak gi...

    ReplyDelete
  7. Zumal tak pernah hiking tapi teringin...

    ReplyDelete