Saturday, October 18, 2014

Akhirnya Bloglist jadi jugak!

Yeah..kan senang bloglist da boleh scroll, takde la panjang berjela kan! Hakikatnyer, ni hasil tangan budak sebab aku ngadu kat dye yg aku xleh buat! Hehe.. Puas dah aku rujuk kat tutorial aina, zizie and bloger lain, xjgak jadi! Ape ke sengal aku ni kan xpaham2.. Susah dpt anak murid cam aku ni.. Huhu



Thx ye pada budak, aina and zizie sudi tolong! banyak benda kne belajar ni..huhu


entry ptotnye nk post mlm td..tp aku leh terlelap plak!




10 comments:

  1. hehe. meh aku tolong study kan :)
    tahniah sebab dah berjaya main scroll2 :)

    ReplyDelete
  2. sama-sama.. sorry la yana tak sempat nak jawab pertanyaan yana.. tapi, semuanya dah okay kan :)

    ReplyDelete
  3. bagus la dah berjaya.. senang dah nak scroll kan? hihi..

    ReplyDelete
  4. budak : hehe.. mmg best men scroll2
    nadya : senang klo ade org yg buatkan..hihi
    zizie : its okay
    anne : yup, senang skit..
    zumal : xpe, kite geng..huhu

    ReplyDelete
  5. aha..tahniah kerana berjaya..jap akak nk check bloglist akak ada x? hihih

    ReplyDelete
  6. Snng kalau ade scroll ni.. xde la pnjg jele2

    ReplyDelete
  7. sy byk lagi nak kena belajar... huuu~

    ReplyDelete