Friday, September 12, 2014

Kena Kunci!!

Pernah tak korang rase kene kunci dengan pensyarah sebab datang lambat ke kelas??
1st time aku kena tadi! bukan sengaja datang lambat tp sebab kitorang xtaw kelas kat mane..
ingatkan kat bangunan sini, rupenyer bangunan situn!


duduk tercangok depan pintu.. dengan harapan lecturer bukakan pintu...
 tp, xdenyer dye nak buka pintu! sape suruh lambatkan..


memasing muka nk sodih sangat sbb kene kunci.. aku jer yg xreti buat mke sodih..
apo nak sedih nyer.. balik jer lah kan.. PONTENG,



23 comments:

  1. haha. nasib minggu pertama. muka semua kental habis.

    ReplyDelete
  2. hahaha ciannya.. sempat tuu amek gamba kn ;p

    ReplyDelete
  3. hahahahakk... sy masa study dulu pn pernah kena.. btw 2 lah kenangan zaman study... :)

    ReplyDelete
  4. huhu..kesian-kesian.. tp mgu first xde la bljo sgt..

    ReplyDelete
  5. hihi...kenangan sungguh,...my senior pernah kenq kunci tapi dia memang jenis tak makansaman....so dia tunggu sampai take 5...n masuk dengan slumber.....hihi

    ReplyDelete
  6. Heheheh tak apa lain kali jgn lambat lagi ok....

    ReplyDelete
  7. salam...kena kunci x pernah...tersilap masuk kelas pernah...huhu...bukan main malu nak kuar kelas pulak..

    ReplyDelete
  8. Huhu nasib baik baru minggu pertama. Pernah masa kat UPM dulu ada 2 orang lect. jenis yang akan kunci pintu. Dah lah kelas lepas maghrib. Memang hari hari solat kat fakulti je, lekas lekas siap dan tunggu lect datang kelas.

    ReplyDelete
  9. hahaha.. pengalaman time study kan ^^

    ReplyDelete
  10. Hahaha dulu masa saya mengajar pun saya kunci pintu. Nasib la siapa suh dtg lmbt... hahahaha

    ReplyDelete
  11. Saborjerlah. Bukan salah kita pun. Peace yo.

    ReplyDelete
  12. kekeke lecturer hati kental. selalunya lecturer CT will lock the door then dalam 30mins dia bukak. dia malas nak denda lelama.. huurm..

    ReplyDelete
  13. ala comeynyeralkisah..sabo jela dear...

    ReplyDelete
  14. pernah kena. nasib lect baik hati. mungkin lepas tgk muka seposen. hehe

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan..dulu kita pon pernah kena..lepas tu terus pegi awal je..hihi

    jom la singgah blog kita, ada kongsikan sedikit tips kesihatan. semoga bermanfaat

    www.greenvitamin.net

    ReplyDelete
  16. omge~ hahaha. sempatt pulokk bergambarr. XD haha.

    ReplyDelete
  17. La...sian sangat...hehhhe...
    Take care...
    Masa itu kehidupan...pelihara masa penting sebagai seorang pelajar, goodluck!!! ;-)

    ReplyDelete
  18. Bhuahahahahaha lawak xD Ok.. kesiannya.. jangan majuk tau hahaha

    ReplyDelete
  19. Pnah jugak! Masa tahun 1 dulu. Sedih kena kunci pintu. Tapi selalu lambat pegi kelas dia sbb lecturer tu sendiri la. Kitorang bertiga. Pegi kelas dia pun sbb x nak attendance lompong sana-sini. Sekali tu je la x lepas masuk. Hari2 lain, ada kawan yg duduk belakang senyap2 bukakan pintu, kitorang masuk senyap2. hoho. Zaman2 nakal.

    ReplyDelete