Sunday, August 31, 2014

Tips Keluarkan Wang Extra di ATM

Tahukah anda, kita boleh mengeluarkan wang extra dari sepatutnya di mesin pengeluaran wang (ATM). 
Jika baki anda tinggal RM 50, anda masih boleh mengeluarkan wang sehingga RM 400. Ini sudah terbukti berhasil.

Caranya...

1- Pergi ke mesin ATM

2- Masukkan Kad ATM anda, tapi pastikan and tidak menggunankan perkhidmatan MEPS. Jika kad anda dari Maybank, anda harus menggunakan ATM Maybank.
3- Masukkan PIN anda.
4- Masukkan amaun pengeluaran.
Sila masukkan RM 200, kerana hanya amaun ini sahaja yang berjaya melepasi teknik ini.



Kemudian anda akan mendengar mesin ATM berbunyi menghitung wang.
Pada ketika ini SILA tekan butang ENTER sebanyak mungkin sebelum ia berhenti.
Jika anda menekan 2 kali, bermakna anda dapat mengeluarkan 2 kali ganda amaun yang anda masukkan tadi.

Contoh...
Nilai pengeluaran = RM 200
Enter di tekan 2X = RM 400
jadi mesin ATM akan mengeluarkan RM 600, dan hanya RM 200 yang akan dipotong dari akaun anda...

Hebat kan......
Selamat Mencuba...

Teknik ini ternyata berhasil dan di alami sendiri oleh saya ketika DALAM MIMPI semalam semasa wang gaji kehabisan sebelum gaji berikutnya diterima..

HAHAHA!!

26 comments:

  1. salam & hye. ahahhahaha alamak rupanya dalam mimpi :D

    ReplyDelete
  2. wasalam...hehe..tula pasal, klo btul2 trjadi..bez tuh..

    ReplyDelete
  3. hampeh ! rasa tertipula hahaha
    Singgah sini jemput awak join :) Harap sudi ^^
    jEMPUT JoiN http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segmen-jom-blogwalk-2-by-mellya.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikumm, maceh la singgah belog kite. amboii dia punyer citer sakan, last2 mimpi. ceitt hahahaha

    ReplyDelete
  5. hehe..orait fhatin, in shaa Allah saya join :)

    ReplyDelete
  6. wasalam..same2 exstella..hehe, kne tipu.. :p

    ReplyDelete
  7. kureng hasem betol. hahaha. saya ingat betol la tadi boleh buat. Nasib baik saya baca sampai habis kalau tak.... hahahha. salam persahabatan.

    ReplyDelete
  8. hihi..pandai melawak..jemput follow mizzjulingair.blogspot.com ye..

    ReplyDelete
  9. hihi..percayalah dan try buat suhada samadi

    ReplyDelete
  10. hehe..kene dah sbjik..salam knl mnh sastera..

    bru nk bljr mlwak sat..hihi..da folow pon yunez izzati..

    ReplyDelete
  11. haha. agak dah. tapi kalo real kan best :)

    ReplyDelete
  12. Kalau la betul itu bukan duit kita yer ^_^

    ReplyDelete
  13. engkau ... haremmm btol.. baru nk try HAHA

    ReplyDelete
  14. Adeshhh... Terkena jugak akhirnya tengah2 time takda duit ni....

    ReplyDelete
  15. tertipu..tertipu..hahahahahahahah!

    ReplyDelete
  16. hahaha.. ingat kan betol..mimpi rupanya.. nak try dh td. kah kah kahh :D

    ReplyDelete
  17. hadeh hadeh hadeh *langgar kepala kat dinding* [memang tak buat betul-betul la dalam imaginasi je] penat berfikir logiknya sampai baca part akhir tu.. ada patut saya baca terus je tanpa fikir =,= bhahaha kan dah terkene :p

    ReplyDelete
  18. follow blog bihah balik dan like fan page blog Nabihah
    http://inibelognabihah.blogspot.com/
    Terima Kasih

    ReplyDelete
  19. terima kasih atas perkongsian entri ini :-)
    singgah dan follow blog saya pula http://inibelognabihah.blogspot.com/

    ReplyDelete