Saturday, May 21, 2011

segmen free header by 'bungaitucantik'


yana tergerak hati nk wat segmen neh..
neh my 1st segmen..
yana ske wat header, ske sesangat! 
sooo, yana nk wat segmen lar..

kalau korg berminat nak yana buatkan header..
jom lah join!
tak sush pun, ikut jer step kat bwh..




1. buat entry dan letakkan header yana kat entry
2. tajuknyer..free header by 'bungaitucantik'
3. folow lah yana (xnak pon xpe, xde pksaan)
4.saiz header korang
5. nyatakan ayat untuk diisi pd header
6. font nak warna ape, yana akan plih font yg sesuai.
7.letakkan gmbar yg nak dletakkan, klo xnak gmbr nk tulisan pon boleh jer
8. cre nk contact bila header da siap samada fb/email..
9. link kan ke blog yana dan tggalkan kt komen


xperlu tag sesiapa sebab xsume org ske di tag..
trkh ttp 30 mei 2011

13 comments:

  1. uuuu... ada nme aku. hehhe
    thanks wei!

    ReplyDelete
  2. ko suker aku pon trut suker.. =.=

    ReplyDelete
  3. hahaa...akhirnya aku bole komen kt blog kau...cmne nak join ni...

    ReplyDelete
  4. jup..entry neh nga edit smula..t aku bgtaw ko yerk..

    ReplyDelete
  5. done siapkan entry neh..maapla, bwu nk didik dri wat segmen..huhuk..
    de sasepe mau join??

    ReplyDelete
  6. da join da !

    http://nazihanali.blogspot.com/2011/05/free-header-by-bungaitucantik.html

    ReplyDelete
  7. http://mssmyramirae.blogspot.com/2011/05/header-free-by-bungaitucantik.html

    huhu...support kawan beb!

    ReplyDelete